ALMERE – De Almeerse zangeres Manon Stokman presenteert 18 oktober haar nieuwe single ‘Het Vale Licht’. Het lied is geschreven door niemand minder dan André Hazes.

Manon Stokman is een zeer veelzijdige en getalenteerde zangeres die bekend werd onder de naam CoCo en later als duo met haar man Pierre de Haan. Door haar ontmoeting en de samenwerking met het MB Productionsteam (Jos van Zoelen, Paul Timmer en Michael Bruin) is er een duidelijke Nederlandstalige weg ingeslagen, met als resultaat het nog door André Hazes geschreven nummer ‘Het Vale Licht’.
Zondag 18 oktober presenteert Manon Stokman deze single op het Hollandia-label. Tijdens de feestelijke cd-presentatie in Café Murk in Utrecht zijn er ook optredens van Pierre de Haan, Peter Batenburg, Nico Landers, Jan Spel, Rudy Wagner, Liesbeth Vollebregt en Wilfred Belles. De presentatie is in handen van Marco Aarden en de entree is inclusief cd of dvd en ultraluxe hapjes gedurende de hele middag en avond. De cd-presentatie begint om 15.00 uur en de entree is 15 euro.


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.