A.s. dinsdag 6 oktober wordt mijn nieuwe single gereleased bij mijn platenlabel Hollandia Music (Maria Van de Water) en is dan te downloaden via alle downloadkanalen en social media. Ik kan nog niet alle details verklappen rondom de nieuwe single maar ben er nu al enorm trots op dat ik dit prachtige nummer op single mag gaan uitbrengen.
Op zondag 18 oktober zal de single-presentatie plaatsvinden in het supergezellige Café Murk te Utrecht. Samen met 7 kanjers, Pierre de Haan, Peter Batenburg, Jantje Spel, Nico Landers, Liesbeth Vollebregt, Wilfred Belles en Rudy Wagner, artiesten die allen als een rode draad door mijn leven lopen, gaan we er zondag de 18e oktober van 15.00 tot zeker 20.00 uur een topfeest van maken. De presentatie zal in handen zijn van radiodj Marco Aarden en het supergeluid wordt verzorgd door Gertie Weij van Gertie Sound.

Foto’ s van de middag en avond zullen gemaakt worden door kanjer Jan Bertelink van Jouwfoto-online.nl en misschien is Fotograaf Reijer Deen ook nog even aanwezig.

Er zijn nog een aantal kaarten á 15 euro per stuk verkrijgbaar via het telefoonnummer van café Murk op de flyer. Maar wees snel want er zijn nog maar 25 kaarten over.

Deze kaarten zijn inclusief CD of DVD en overheerlijke ultraluxe hapjes verzorgd door topkok André, en die heerlijke versnaperingen zijn minimaal 🌟🌟🌟 waard 😃

Na jarenlang samen met mijn man Pierre aan de weg te timmeren t.b.v. onze zangcarrières, was het qua uitbrengen van cd’s en dvd’s rond mijn persoontje een hele tijd stil. Qua optredens bleven we behoorlijk in de running maar het is voor een artiest toch ook erg belangrijk dat je via meerdere mediakanalen te horen blijft, zodat het publiek van je blijft horen.

Nu mag ik het dan van de daken schreeuwen!
Manon Stokman zingt Het Vale Licht!


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.