7 juni 2023

Afgelopen dinsdag 6 oktober is mijn nieuwe single gereleased bij mijn platenlabel Hollandia Music (Maria Van de Water) en is nu ook te downloaden via alle downloadkanalen. Het is een prachtig nummer, geschreven door icoon Andre Hazes, Het vale licht.

Op zondag 18 oktober zal de single-presentatie plaatsvinden in het supergezellige Café Murk te Utrecht. Samen met 7 kanjers, Pierre de Haan, Peter Batenburg, Jantje Spel, Nico Landers, Liesbeth Vollebregt, Wilfred Belles en Rudy Wagner, artiesten die allen als een rode draad door mijn leven lopen, gaan we er zondag de 18e oktober van 15.00 tot zeker 20.00 uur een topfeest van maken. De presentatie zal in handen zijn van radiodj Marco Aarden en het supergeluid wordt verzorgd door Gertie Weij van Gertie Sound.

Foto’ s van de middag en avond zullen gemaakt worden door kanjer Jan Bertelink van Jouwfoto-online.nl en misschien is Fotograaf Reijer Deen ook nog even aanwezig.

Deze kaarten zijn inclusief CD of DVD en overheerlijke ultraluxe hapjes verzorgd door topkok André, en die heerlijke versnaperingen zijn minimaal 🌟 🌟 🌟 waard.

Na jarenlang samen met mijn man Pierre aan de weg te timmeren t.b.v. onze zangcarrières, was het qua uitbrengen van cd’s en dvd’s rond mijn persoontje een hele tijd stil. Qua optredens bleven we behoorlijk in de running maar het is voor een artiest toch ook erg belangrijk dat je via meerdere mediakanalen te horen blijft, zodat het publiek van je blijft horen. Nu mag ik het dan van de daken schreeuwen!

Manon Stokman zingt Het Vale Licht!